internet.

alltså.
nu är jag hos min mamma, långtlångt bort i skogen.
internet finns här också, men det är inte så snabbt och inte så smidigt (tillexempel så går det supersegt att ladda upp bilder - suck...).
dessutom har jag fullt upp med att jobba (packa in blommor i 5 lager papper och prata med julglada kunder), slå in de sista julklapparna och pussa på hästar.

så om det nu skulle vara så att nån kikar in här och det inte finns något nytt att titta på så tycker jag att denna någon skall klicka sig in hos någon av mina vänner istället.


Riodecharmero.


Johns blogg. känd som Dr Winston på lookbook. Skriver mest om sånt som intresserar honom - 60's musik, film, svartvita bilder och coola katter. ibland dyker det upp klipp med hans egen musik som är helt fantastisk.


Klaraskollage.


Klaras blogg är ett stort fotoalbum med några av de finaste fotona du sett. och som om inte det vore nog så målar hon fantastisk och delar med sig av massor av bra musik. Tyvärr har hon slutat uppdatera för tillfället, men alla de gamla inläggen är ju kvar.


Pearlsofglass.

Victorias blogg är full av Michael Jackson, inspirerande foton och små filmer. hon och hennes kamera fångar underbara bilder av naturen och sina vänner.
2009-12-21 @ 20:53:28 Om mina vänner. Permalink


Kommentarer
Sagt av: jennifer,

jag saknar klaras blogg...

2009-12-22 @ 13:17:45
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Sagt av: victoria

håller med tidigare talare! Får hålla tummarna på att lilla Klara börjar upptadera sin blogg igen. Sen tackar jag dig i massor, Emma som skrivit så fint om min blogg! Det värmde ofattbart mycket ska du veta! tack ännu en gång! (det var jättefint att få träffa dig idag också!)massa julkramar!

2009-12-22 @ 15:05:54
URL: http://pearlsofglass.blogg.se/victoria
Sagt av: Klara

Mihi, tack så väldans vilka angenäma ord! Ha en jättebra jul nu!

2009-12-22 @ 22:15:07
URL: http://klaraskollage.blogg.se/
Sagt av: John

Men tösabiten min då, vad glah ja blir!

2009-12-22 @ 22:33:08
URL: http://riodecharmero.blogg.se/
Sagt av: Digitalmonster

åååh Dr Winston är så söt!

2009-12-27 @ 15:44:03
URL: http://digitalmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du:
Kom ihåg mig?

(bry dig inte om det här fältet):

Hitta till dig:

Från dig till mig:

Trackback
RSS 2.0